Kultúra

Orbán Ákost énekel, Németh Szilárd Majkát – fideszes politikusok reklámozzák a TV2 műsorát

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

Furcsa képsorok jelentek meg Orbán Viktor hivatalos TikTok-csatornáján, amelyekben a jelenlegi vezetés több tagja – köztük a miniszterelnök is – a TV2 műsorát, a Sztárban Sztár leszek! legújabb évadát népszerűsíti.

A két videót a Telex szúrta ki, mindkettőben slágereket vágnak össze a korábbi adások felvételeivel, miközben kormánypárti politikusok adnak elő egy-egy sort.

„A kilencvenes években mindenki táncolt“ – hallható Németh Szilárd előadásában, mellette olyan fideszes politikusok veszik ki a részüket az elsősorban magyar slágerek dalolásából mint Kocsis Máté, Varga Judit és Kósa Lajos, de Orbán is beszáll egy Ákos-dallal.

@viktor_a_tiktokon Te kinek lennél a mentora? 😀 #OrbánViktor #miniszterelnök #VargaJudit #KocsisMáté #KósaLajos #Fidesz #Ákos #Republik #Charlie #Majka #PápaiJoci #Tilla #TV2 #SztárbanSztár #follow #fyp #foryou #viralvideos #trending ♬ Rockin - Chris Alan Lee

Az egyik videóban Miklósa Erika is feltűnik – aki épp a rivális RTL zenei tehetségkutatójának, a The Voice-nak a mentora –, aki nem énekel, csak annyit mond: „Viktor, önben a tehetség.”

@viktor_a_tiktokon Hello, hello, újra itt vagyok! 😎 #OrbánViktor #miniszterelnök #Fidesz #KósaLajos #NémethSzilárd #Ákos #Republik #Majka #Tilla #PápaiJoci #TóthGabi #KöllőBabett #Fluor #mizu #MiklósaErika #TV2 #SztárbanSztár #follow #fyp #foryou #viralvideos #trending ♬ Music Instrument - Gerhard Siagian

Ajánlott videó

Olvasói sztorik