Kultúra

Lukács Laciéknak megjelent az Isten a Mol-toronyban

Tankcsapda
Tankcsapda
Kissé reklám íze lett az új Tankcsapda-klipnek.

Folyamatosan születnek az új dalaink, legutóbb nyár elején, júniusban jött ki az Ez az a nap. Hamarosan egy komplett új lemeznek is nekiállunk, de addig is szerettünk volna mutatni még egyet az új témák közül. Ez a dal, a Pesten megjelent Isten a ’csapda lazább, dallamosabb arcát mutatja, leginkább a zenekar korai, punk and roll korszakát idézi

– nyilatkozta Lukács Laci, a zenekar frontembere a frissen közzétett dallal kapcsolatban, amelyhez egyből klip is készült. A videót a Mol-toronyban, illetve annak magaslati pontjain forgatták, ahol Lukács öltönyben, melós ruhában és rockerként is megjelenik, hogy az Istenről és az ördögről énekeljen. A videó szinte egy Mol-reklámnak is beválna, látványos termékelhelyezésekkel, de a helyszínválasztás abban az értelemben nem meglepő, hogy a cég 2010 óta a Tankcsapda szponzora, ami miatt kapott a zenekar hideget-meleget.

A közleményben inkább a forgatás izgalmait emelik ki, például, hogy Lukács közel 3 órán át, 120 méter magasan, egy emelőkosár segítségével lógatták ki az épület mellett és a szerepe szerint még ablakot is pucolt.

Ami a magasságot illeti, ezúttal az is elmondható, hogy a Tankcsapda még sosem zenélt ilyen magasan. A klip kedvéért felköltöztették a teljes felszerelésüket a torony legmagasabb pontjára, ezzel megdöntötték

2010-ben felállított saját rekordjukat, amikor is az Andrássy úton, a Párisi nagyáruház tetején koncerteztek.

Íme a klip:

A Tankcsapda tagjaival készült korábbi nagyinterjúnkat itt olvashatják.

Kapcsolódó
Tartottak minket már komcsinak és Demszky házi zenekarának is – interjú a Tankcsapda tagjaival
A Tankcsapda nem politizál, a politika viszont sajnos tankcsapdázik – vélik Lukács Lászlóék, akik szerint igenis vissza szabad és kell szólni, ha támadás éri a zenekart. De vajon mit jelent számukra a lázadás? És hallgatnak-e még Tankcsapdát a fiatalok? Interjú.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik