Kultúra

Ozzy Osbourne nem hajlandó többé kés alá feküdni

KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Öt pokoli éven van túl.

Ez lesz az utolsó műtétem, mert nem tudom ezt tovább csinálni. Akármi is lesz a vége a holnapi napot követően, ennyi volt. Nem csinálom tovább, képtelen vagyok rá

– mondta Ozzy Osbourne a The Ousbournes Podcast szombati adásában, egy nappal vasárnapi, utolsónak szánt műtétje előtt. Az énekesnek azóta tart sebészeti tortúrája, mióta 2019-ben leesett a színpadról és gerincsérülést szenvedett, ami csak súlyosbította egy évtizedekkel korábbi balesete következményeit. Osbourne azóta át is esett a műtéten és Piers Morgannek mesélt arról, hogy érzi magát:

El sem hiszem, hogy a végére értem. Öt évnyi poklon vagyunk túl a családommal

összegzett, hozzátéve, hogy magától a műtéttől nem izgult túlzottan, mert annyiszor kellett már kés alá feküdnie az elmúlt években, hogy ez olyan nála, mint egy hajvágás. Úgy érzi, mintha beavatkozásoknak köszönhetően javult némileg az egészségi állapota, de a mozgás még mindig nehezen megy neki, mert „olyan, mintha egy tégla lenne a lábfejeimre kötve”. Ennek ellenére bizakodóan tekint a jövőbe:

Mikor csinálnak rólam egy fényképet, amin félig tátott szájjal és meggörnyedve látszom, az úgy jön ki, mintha Ozzy már a végét járná. De távolról sem járom még a végemet!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik