Kultúra

Mark Wahlberg azért lett producer, mert nem akart örökké Brad Pitt és Tom Cruise lepattanóira várni

Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Saját kezébe vette a sorsát.

Mark Wahlberg interjút adott a Cigar Aficionado magazinnak, amelyben arról is beszélt, miért kezdett az utóbbi bő évtizedben egyre nagyobb hangsúlyt helyezni a producerkedésre a színészet mellett. Mint kifejti, egy ponton szembenézett azzal, hogy ha pusztán a kamera előtt próbálna érvényesülni, örökké másodhegedűs maradna a nála hamarabb berobbant szupersztárok, például Tom Cruise, Brad Pitt vagy Leonardo DiCaprio mögött, ezért a 2010-es A harcostól kezdve szinte az összes filmje háttérmunkálataiba belefolyt producerként vagy executive producerként.

Szükségből váltam producerré. Nem akartam tétlenül várni, hogy Brad Pitt, Tom Cruise vagy Leo mikor passzol le egy szerepet, amire aztán én rávethetem magam. Mindig proaktívan próbáltam kialakítani a saját lehetőségeimet, olyan alapanyagokat találni, amiben producerként is részt vehetek, a saját sorsom kovácsának lenni

– mondta Wahberg, hogy a következő időszakban a rendezésben is szeretné kipróbálni magát, ami már minden bizonnyal azzal járna, hogy kevesebb színészi munkát vállal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik