Kultúra

Godzilla nagyon látványosan csapja szét ismét a világot az Apple TV+ spinoffjában

A Kurt Russel nevével fémjelzett sorozat novemberben érkezik.

Nagyon ráérősen csöpögtetik az Apple-nél az információkat a készülő Godzilla-spinoffról: bár novemberben érkezik a szolgáltató platformjára, néhány héttel ezelőttig szinte teljes sötétségbe burkolták a nézőket a sorozattal kapcsolatban. Ekkor derült ki a címe is – Monarch: A Legacy of the Monsters – és képeket is mutattak a sorozatból, most pedig az első előzetes is megjelent, amely alapján a szörnyek igencsak látványosan rombolják majd a világot, de legalábbis San Franciscót a mellékelt ábra alapján egészen biztosan.

A Legendary Pictures Monsterversének legújabb darabja tízrészes sorozat formájában érkezik november 17-én, amely a 2014-ben újraindított franchise vonalát követi majd. A történet Godzilla és a Titánok közti csata után játszódik, két idősíkot követ majd, egy testvérpár igyekszik feltárni a Monarch nevű szörnykutató cég és apjuk titokzatos kapcsolatát. Az utóbbi idősebb és fiatalabb változatát Kurt Russel, illetve fia, Wyatt Russel alakítják.

A sorozatot a Különválást jegyző Chris Black és Matt Fraction (Da Vinci démonai) fejlesztette. A két Russel mellett Kiersey Clemons, Anna Sawai, Ren Watabe, Joe Tippett és Elisa Lasowski bukkan fel a sorozatba, amely november 17-től péntekente jelentkezik majd új részekkel az Apple TV+-on.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik