Kultúra

Először ad önálló koncertet Magyarországon a Nothing But Thieves

FLORIAN WIESER / APA-PICTUREDESK / APA-PICTUREDESK VIA AFP
FLORIAN WIESER / APA-PICTUREDESK / APA-PICTUREDESK VIA AFP
A Szigeten már megtáncoltatták a magyar közönséget, jövő februárban visszatérnek bemutatni az új albumukat.

Budapestre is élőben hozza el új albumát a Nothing But Thieves, a Dead Club City című lemezét a 2023. február 12-én mutatja be a Barba Negrában.

Az angol rockegyüttes június 30-án kiadott albumának címadó dala nagyon rövid idő alatt lett a banda legjátszottabb szerzeménye, nemcsak a streaming oldalakon, de a rádiókban is. Szociálisan éleslátó dalszövegeik és a hangzásbeli kísérletezgetéseknek köszönhetően negyedik lemezükkel egy új fejezet nyílt a zenekar életében. A Dead Club City zeneileg is egy új érát jelent a zenekar életében, a lemezen ugyanis ezúttal az epikus pop és rock dalok mellett helyett kapott a nosztalgia is nyolcvanas évekbeli szintetizátoroknak köszönhetően. A southendi ötösfogat mindeddig kétmilliárd stream lejátszással, 250 millió videómegtekintéssel, több mint 1,2 millió eladott albummal, többszörös arany- és platinalemezeivel ért el globális sikereket világszerte.

A Nothing But Thieves eddig kétszer játszott a Sziget Fesztiválon – legutóbb alig egy hónappal ezelőtt –, a Barba Negrában ezúttal első önálló magyarországi koncertjét adja. A jegyvásárlás a regisztrált Live Nation tagok számára szeptember 11-én, 10 órakor indul, a teljeskörű jegyértékesítés pedig szeptember 13-án, 10 órakor kezdődik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik