Kultúra

Miley Cyrusnak pánikrohamai lettek a háza leégése idején felvett Black Mirror-jelenetétől

ANGELA WEISS / AFP
ANGELA WEISS / AFP

Miley Cyrus elmesélte, hogy éppen akkor forgatott egy traumatikus jelenetet a Black Mirrorhoz (Fekete Tükör), amikor tűz söpört végig Malibun, melyben leégett a volt férjével, Liam Hemsworth-szel közös otthona. Ennek következtében az énekesnő évekkel később is pánikszerű szorongásos rohamoktól szenvedett, mondta a Used to Be Young TikTok-sorozatának egyik legutóbbi részében – írja a Hollywood Reporter.

A Black Mirror epizódot forgattam, és amíg ez történt, Malibuban a Woolsey-tüzek pusztítottak” – mondta Cyrus. „Dél-Afrikában voltam ugyan, de [az epizód] Malibuban játszódott, szóval igazi utazás volt. Két vagy három évvel azután, hogy ez történt, nem értettem, de volt ez a szorongásos rohamom, amihez egy olyan látomás kapcsolódott, hogy egy hordágyhoz vagyok kötözve.”

A jelenet, amelyre utalt, az volt, amikor karakterét, a fiktív popsztárt, Ashley O-t akarata ellenére egy orvosi ágyhoz kötözték, és ez hasonlított azokra a gyötrelmes álmokra is, amelyeket a való életben látott:

Minden alkalommal, amikor fellépni mentem, ilyen álmaim voltak, és azt hittem, hogy ez csak egy szorongásos látomás, aminek semmi értelme. De valójában, miközben a házam égett, egy hordágyhoz voltam szíjazva, a kezemet bilincsbe zárva [a Black Mirror forgatásán].

Egy nappal azután pedig, hogy a házát lerombolták az erdőtüzek, Cyrus a TikTok-videóban elmondta, hogy le kellett forgatnia Ashley O On a Roll című dalának klipjét, amely több mint 19 millió megtekintést ért el a YouTube-on.

Megtudtam, hogy a házam porig égett, és másnap vettük fel ezt. A show-nak folytatódnia kell

– tette hozzá Miley Cyrus, aki a Black Mirror Rachel, Jack and Ashley Too című epizódjában szerepelt, melyet 2019. június 5-én mutatott be a Netflix.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik