Kultúra

Súlyos motorbalesete után először mesélt az állapotáról Mathieu Kassovitz

Marc Piasecki / Getty Images
Marc Piasecki / Getty Images
Jobban van, de csonttörései vannak.

Három nappal azután, hogy vasárnap súlyos motorbalesetet szenvedett, Mathieu Kassovitz magyar származású francia színész, forgatókönyvíró, és rendező szerdán személyesen adott hírt egészségi állapotáról és megköszönte a támogató üzeneteket – írja az MTI.

Az ötvenhat éves színész a kórházi ágyában felülve, félmeztelenül mondott pár szót egy rögzített videóüzenetben, amelyet az Instagram-fiókjában huszonnégy órán át látható posztként tett közzé.

Nagyon köszönöm, nem is tudtam, hogy ennyi barátom van, ez nagy örömöt jelent

– mondta, aki saját szavai szerint szerencsétlenül esett el a motorjával, és

a combcsontját, illetve a bokáját törte.

A színész vasárnap a Párizshoz közeli Linas-Monthléry autóversenypályán szenvedett balesetet, ahol egy motoros edzésen vett részt. Természetesen bukósisakot viselt, így a fején nem szenvedett sérülést, de a család tájékoztatása szerint aznap mesterséges kómába helyezték, hogy enyhítsék a fájdalmait.

Mathieu Kassovitz rendezte az 1995-ben készült A gyűlölet című filmet, amely először mutatta be a francia elővárosok világát, s több tucat filmben játszott színészként, köztük Jacques Audiard Csinálj magadból hőst, Jean-Pierre Jeunet Amélie csodálatos élete és Costa-Gavras Amen című filmjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik