Kultúra

Letartóztatták Drew Barrymore feltételezett zaklatóját

Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Letartóztattak egy 43 éves férfit a New York állambeli Southampton városában, amiért zaklatta Drew Barrymore-t. Chad Michael Bustót egyszer már szerdán letartóztatták, majd szabadon engedték, ám a rendőrség végül csütörtökön újra őrizetbe vette, mert egy utólagos vizsgálat a korábban bejelentett incidensekkel együtt „olyan tényekhez vezetett, amelyek megalapozták a zaklatás vádját” – közölte a rendőrség.

Busto először hétfőn hallatott magáról, amikor egy New York-i rendezvényen felkiabált Barrymore-nak a színpadra, miután a nevét mondta:

Tudod, ki vagyok. Valamikor találkoznom kell veled, amíg New Yorkban vagyok

A színésznő Renée Rapp, aki szintén a színpadon volt, gyorsan felállt, és lekísérte Barrymore-t a színpadról. A helyszín biztonsági szolgálatának egyik tagja ezután eltávolította a nézőtér első sorában ülő Bustót a színházból.

Két nappal később pedig egy gyanús személyről szóló lakossági bejelentést követően tartóztatták le Bustót, aki állítólag kerékpárral hajtott be magánházak udvarába, és azt mondta a környékbeli lakosoknak, hogy Barrymore lakását keresi. A férfit pénteken bíróság elé is állítják, írja a Hollywood Reporter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik