Kultúra

Nem lesz Wonder Woman 3, bármennyire is szeretné Gal Gadot

Michael Tran / AFP
Michael Tran / AFP

Annak ellenére, hogy Gal Gadot nemrég azt állította, hogy a DC vezetői, James Gunn és Peter Safran azt mondták neki, hogy együtt fogják fejleszteni a Wonder Woman 3-at, a Variety forrásai szerint ez nem így van: a DC stúdióban nem készül harmadik Wonder Woman-film, és Gunn és Safran jelenleg nem tervez semmilyen Wonder Woman projektet az új DC univerzumban, kivéve a korábban bejelentett Paradise Lost előzménysorozatot a Max számára.

Gadot az elmúlt hetekben többször is utalt rá, hogy még nem reménytelen az új Wonder Woman-film helyzete, sőt, egy interjúban egyenesen azt állította, Gunn és Safran megnyugtatták, hogy igenis lesz Wonder Woman 3, olyannyira, hogy együtt dolgoznak majd a fejlesztésén, Gadot részvételével.

A Variety szerint azonban Gadotnak soha semmit nem ígértek a Wonder Woman 3-ról, és arról sem volt szó, hogy Gadot Wonder Womanje az új DC-univerzumban folytatódna. Gunn és Safran az év elején tartott egy prezentációt, amelyben bemutatták az új DC-univerzum első címeit, és továbbra is ezek az új filmek vannak a fókuszban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik