Kultúra

Csalók próbálják átverni a Szegedi Szabadtérire vágyókat

Rosta Tibor / MTI
Rosta Tibor / MTI

Csalók bukkantak fel a Szegedi Szabadtéri Játékok háza táján: hamisítás gyanúja merült fel az Ezeregy éjszaka című előadásra szóló jegyekkel kapcsolatban.

A musicalre hetek óta nem lehet jegyet kapni. Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István most debütáló world musicaljét augusztus 11-e és 20-a között hat alkalommal játsszák majd a Dóm téri színpadon, ám az  összes előadás teltházas. A továbbra sem csökkenő érdeklődéssel most csalók kezdtek visszaélni: hamisított, érvénytelen belépőket árusítanak az előadás dátumaira. A csalók arra hivatkoznak, hogy hivatalos úton megvásárolt jegyeiket szeretnék értékesíteni egyéb elfoglaltság, betegség, személyes okok miatt, ám valójában nem érvényesíthető belépőket kínálnak eladásra.

A Szegedi Szabadtéri Játékok felhívja minden leendő nézőjének figyelmét, hogy a Fesztivál területére kizárólag a hivatalos jegyértékesítőktől, azaz a szegedi Fesztivál Jegyirodából, a Játékok weboldaláról vagy az Intertickettől származó jegyekkel lehet belépni, máshonnan származó belépőkért a Fesztivál nem vállal felelősséget. A szervezők óvatosságra intik az érdeklődőket, és kéri leendő nézőit, minden esetben bizonyosodjanak meg belépőjegyeik eredetiségéről, a forrás hivatalos voltáról, még az előadások előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik