Kultúra

Taylor Swift elszánt rajongója arra kérte egy repülőjárat pilótáját, hogy repüljön el az énekesnő koncertje felett

MICHAEL TRAN / AFP
MICHAEL TRAN / AFP

Nem mindennapi gépeltérítővel találkozott egy Los Angelesbe tartó repülőjárat pilótája: egy fiatal nő arra kérte a gép vezetőjét, hogy ha már Taylor Swift épp az út ideje alatt koncertezik a városban, repüljenek el a stadion felett.

A TikTokra feltöltött videóban az látható, ahogy a nő előbb megkérdezi a légiutas-kísérőt, hogy beszélhet-e a pilótával, majd erre igenlő választ kapva a pilótafülkéhez megy. Ott nekiszegezi a kérdést a gépet vezető szakembernek: elrepülnek a Los Angeles-i Inglewood felett? Mert épp Taylor Swift koncertezik odalent, ő pedig nem tudott elmenni a koncertjére, és „szupermenő” lenne, ha épp arra repülnének. A pilóta erre azt válaszolja, hogy a légiirányítástól függ, melyik kifutón szállnak majd le, így az is, hogy elrepülnek-e majd az áhított terület fölött.

@idkitssammy Not the pilot insulting me 😂 Did you guys know you can just walk up here???? #southwestairlines #taylorswift #flying #pilot ♬ original sound – Sams

Nemcsak a nő fejére erősített díszből, de a párbeszédből is kiderül, hogy a fiatal nőnek másnap születésnapja lesz, így a pilóta megkérdezi tőle, hogy beül-e a pilótafülkébe. Az ott készült fotó alapján derül ki, hogy nem repülés közben próbálta eltéríteni a gépet az elszánt Swift-rajongó, hanem még a földön kérte a pilótától a repülőgépes koncertélményt. Később egy másik videóban adott hírt a fejleményekről, amelyben nyomatékosította, hogy a gép éppen a földön volt, amikor megkörnyékezte a pilótát. Egyúttal az is kiderült, hogy a repülő végül pont a stadion fölött repült el, ám arra nem számított, hogy a helyszín le lesz fedve, így semmit nem lát majd a koncertből.

A videót már majdnem 7 és fél millióan látták, a kommentekben a lány önbizalmát és a pilóta kedvességét méltatják a hozzászólók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik