Kultúra

Beyoncé százezer dollárt fizetett, hogy egy órával tovább járjanak a metrók a koncertje után

Kevin Mazur / WireImage for Parkwood / Getty Images
Kevin Mazur / WireImage for Parkwood / Getty Images

A rossz idő miatt csúszott Beyoncé washingtoni koncertje, az énekesnő menedzsmentje pedig gondoskodott róla, hogy a rajongók a késői időpont ellenére is hazaérjenek – írja az Independent.

Az eredetileg nyolckor kezdődő fellépés eredeti terveibe a város térségében dúló vihar szólt bele. A rendezvényhelyszín értesítette a jegyek tulajdonosait, hogy az időjárási körülmények miatt fedezékbe kell vonulniuk: a stadionban tartózkodóknak a fedett helyekre kellett vonulniuk, míg a kint várakozóknak azt tanácsolták, hogy térjenek vissza az autóikba. Fél kilenckor oldották fel az intézkedéseket, azt követően foglalhatta csak el mindenki a helyét.

A több mint két és fél órás koncert így csak jókora késéssel kezdődött, amely komoly fejtörést okozhatott azok számára, akik tömegközlekedéssel érkeztek a helyszínre. Ezt orvosolandó a helyi közlekedési vállalat bejelentette, hogy a stadiont érintő metróvonal egy órával tovább szállít majd utasokat, egyúttal a járat által érintett mind a 98 megálló további egy órán át üzemel majd, a stadiontól az utolsó metró éjjeli fél tizenkettő helyett röviddel egy óra után indul majd.

Hozzátették, mindez 100 ezer dolláros pluszköltséggel jár, amelyet a turné áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik