Kultúra

Las Vegas-i miniturnét tart Kylie Minogue

Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Kylie Minogue lesz a Las Vegas-i szórakoztatás egyik új látványossága: az ausztrál énekesnő exkluzív mini fellépéssorozatot jelentett be a város Voltaire nevű rendezvényhelyszínén. A miniturné november 3-án indul, hogy hány előadásból áll majd, azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A Voltaire egy új hely a Venetian Resorton belül, ezer főt képes befogadni, azaz egészen kicsi, így a koncertek is exkluzív, intim hangulatban telhetnek majd, amit a felszolgált luxusételek is fokoznak majd. A Voltaire-beli fellépéssorozat Minogue tizenhatodik, Tension című albumának a lemezbemutatójaként is szolgál, ami szeptember 22-én jelenik meg. A lemez első slágere, a Padam Padam májusban jelent meg, és több lap a nyár egyik topslágerének nevezte.

Az alkotók ígérete szerint a színpadi show látványvilága modernizált „art-deco fantázia” lesz, és mivel a látványtervező Derek McLane, aki többek között a 2023-as Met Gála, az Oscar, és a Moulin Rouge! színpadi változatának látványán is dolgozott, ezt az ígéretet van is oka elhinni a közönségnek.

Minogue a sokadik popsztár, aki az utóbbi időben Las Vegasban vállal rezidens fellépő szerepet: Adele fellépéssorozatát meghosszabbították novemberig, Katy Perryé is tart még, a U2 pedig szeptemberben kezdi a sajátját. Elvállalni egy ilyen helyhez kötött sorozatot kényelmes döntés a már befutott sztároknak: nagyon jól fizet, hírértékű, és megspórolja a fárasztó utazgatást városról-városra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik