Kultúra

Robert Downey Jr. szerint még tartana a Bosszúállók forgatása, ha Christopher Nolan rendezte volna

Forum Hungary
Forum Hungary

Közös videóinterjút adott a Wired magazinnak Robert Downey Jr. és Christopher Nolan, a héten bemutatott Oppenheimer egyik főszereplője, illetve rendezője. Az interjú egyik kérdése arra vonatkozott, mi lett volna, ha Nolan rendezi a Bosszúállókat, a Marvel nagy sikerű szuperhősfilmjét, amelyben Downey játszotta Vasembert.

Downey rögtön azzal felel, hogy abban az esetben jelenleg is tartana a film forgatása. Arra utalt, hogy Nolant Hollywood-szerte híresen maximalista, körülményes rendezőnek ismerik.

Nolan szerint a kérdés a multiverzum létezését feltételezi, az ő Bosszúállók-változatán pedig szerinte túlságosan eluralkodott volna Vasember, azaz Downey.

Miért, a mostani változatban nem én vagyok a lényeg?

– kérdez vissza a színész. Nolan zárásként felveti, hogy az ő Bosszúállók-változatában kevesebb számítógépes trükk lett volna, és arról faggatja Downey-t, vajon hajlandó lett volna igazi jetpackkel röpködni Vasemberként.

Kapcsolódó
Mind Oppenheimerek vagyunk, és a lelkiismeretünkkel fizetünk azért, amit rászabadítottunk a világra
A Manhattan-tervet vezető fizikus atombombájáról és lelkiismeretéről forgatott háromórás filmet Hollywood sztárrendezője, Christopher Nolan. Ez rögtön két történet, az Oppenheimer mégis virtuóz módon egységes marad. Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik