Kultúra

Úgy tűnik, Brad Pitt mégsem jön a Hungaroringre

Glyn KIRK / AFP
Glyn KIRK / AFP

Bár a múlt héten felröppent a hír, hogy Brad Pitt ezen a hétvégén Magyarországon forgat, és ott lesz a Magyar Nagydíjon a Hungaroringen, most mégsem valószínű, hogy a filmsztár ott lesz a versenypályán. A hollywoodi színészek sztrájkja miatt ugyanis leállni kényszerül a Forma-1-es film forgatása is, melyhez a versenyen forgattak volna jeleneteket.

A Si.com nevű F1-es rajongói oldal – mely szerint a forgatócsoportot a Brit GP hétvégéjén látták forgatni Silverstone-ban – ráadásul azt írja, hogy a forgatás a tervek szerint egyébként is csak a Belga Nagydíj helyszínén, Spában, illetve a Holland Nagydíj idején Zandvoortban folytatódik, július illetve augusztus végén, már amennyiben esetleg a színészek érdekvédelmi szervezete megállapodik a hollywoodi stúdiókkal addig. Bár az eredeti terv szerint minden futamon vettek volna fel jeleneteket a filmhez, a jelek szerint a koncepció módosult.

Az Apex címen emlegetett filmben Pitt egy veterán versenyzőt játszik, aki egy gyenge F1-es csapathoz szerződik, ahol mentorként segíti egy fiatal csapattársa fejlődését is. A filmben egyébként a hírek szerint Lewis Hamilton is játszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik