Kultúra

Dolly Parton reméli, hogy egy nap színpadon, egy dal közepén esik össze holtan

SUZANNE CORDEIRO / AFP
SUZANNE CORDEIRO / AFP

Soha nem tervez nyugdíjba menni Dolly Parton, sőt, ha rajta múlik, a színpadról teszik majd koporsóba. A country-ikon egy rádióinterjúban beszélt arról, hogy nem tudja elképzelni, hogy valaha is felhagyna a koncertezéssel, ő ugyanis nem bír megírni a fenekén.

Soha nem mennék nyugdíjba. Remélhetőleg egy napon majd egy dal közepén, a színpadon esek össze holtan. Remélhetőleg egy olyan dal közepén, amit én írtam. Remélem, így lesz vége. Nem mintha az ilyesmit megválaszthatná az ember. De amíg képes vagyok dolgozni, amíg az egészségem és a férjem rendben van… ezek az egyedüli okok, amik miatt hajlandó lennék lassítani vagy leállni. Addig is élek a lehetőségeimmel

– mesélte Parton. A hetvenhét éves énekesnő karrierje 1967 óta tart, debütáló lemeze óta hatvanöt (!) stúdióalbuma jelent meg. Az interjúban kiemelte azt is, hogy szerinte ha valaki elég szerencsés ahhoz, hogy az álmai valóra váljanak, az felelősség is, az álmokat ugyanis életben is kell tartani. A legújabb álom, amit Parton hamarosan valóra vált, az első rockalbuma lesz, a Rockstar című lemez november közepén jelenik majd meg, és olyan zenészek lesznek hallhatók rajta, mint Paul McCartney, Ringo Starr, Elton John, Stevie Nicks, Lizzo vagy Miley Cyrus.

A teljes interjú is látható-hallható:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik