Kultúra

Ismétlés ismétlés hátán a kereskedelmi tévék nyári műsorrendjében

Getty Images
Getty Images

Június 26. a nyári időszámítás kezdete mindkét nagy kereskedelmi tévécsatornán, az RTL és a TV2 is nyári műsorrendre áll át a mai naptól, számol be a Sorozatwiki (itt és itt).

Az RTL-en a múlt héten véget ért az akciósújság-rajongók kedvenc műsora, a Tippelj és vidd el, a helyére egy nagy visszatérő érkezik: az Activity, ami most először fut az RTL műsorán. De ez csak este nyolc után kezdődik (egészen pontosan 20:10-től), ám nem csak ezt a sávot érinti a változás: már a Fókusz is változik, a kezdési időpontja marad 18:55, de a műsor hosszabb lesz, reklámokkal együtt tíz perc adódik a műsoridőhöz, utána kezdődhet az Activity. Ezt A mi kis falunk napi ismétlése követi majd 21:15-től, majd az RTL Híradó – Késő esti kiadás jön 22:30-tól, hogy aztán este 11-től újabb ismétlésnek adja át a helyét: a Cápák között idei, 5. évadát ismétlik majd késő esténként. A hétvégi műsorrend egyelőre nem változik: Fókusz Plusz szombaton, Cobra 11 vasárnap, majd filmek.

A TV2-n a Tények Plusz változatlan időpontban, 18:45-kor lesz látható, majd 19:50-kor a Szerencsekerék következik,  de nem friss adásokkal, hanem a tavalyi, második évados epizódokkal. A Nagy Ő helyett 21:25-kor A hegyi doktor újra rendel 15. évada kerül adásba. 22:30-tól pedig az Újratervezést lehet majd nézni. Hétvégén itt sem lesz változás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik