Kultúra

Meggyűlt a baja egy Ladával, Emilia Clarke kishíján elgázolta Samuel L. Jacksont

Disney+
Disney+

Emilia Clarke csaknem elházolta kollégáját, Samuel L. Jacksont a Titkos invázió című sorozatuk forgatásán, írja az Independent. A Trónok harca színésznője ugyanis a fék helyett a gázpedált nyomta meg a jelenetben, amelyben egy Ladát kellett vezetnie. A problémát az okozta, hogy nem ült korábban ilyen autóban, és nem volt elég idő a forgatáson sem arra, hogy kicsit gyakoroljon a pedálokkal.

Beültettek egy Ladába, ami egy nagyon régi orosz kocsi. Én meg próbáltam kideríteni, mik ezek az alkatrészek, melyiket kell használnom? És miért van tíz pedál? Olyan volt, mint egy traktor. Tudok vezetni, tudok váltót is használni. De nem volt elég idő. Azt mondták, kezdenünk kell

– emlékezett vissza. Clarke elhatározta, hogy nem kér plusz időt, hanem csakazértis megoldja a dolgot, ám amikor élesben kellett teljesítenie, kishíján nagy baj lett a dologból: a fék helyett a gázra lépett, és nem sokon múlt, hogy elüsse Jacksont. A színész kedvesen kezelte a helyzetet, Clarke viszont annyira megijedt, hogy miután sírdogált egy kicsit, végül másvalaki vezette helyette a kocsit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik