Kultúra

Nincsenek jóképű fiúk a suliban? – kérdezi az anya, aki nem tudja, lánya Elvisszel randizik

Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Előzetes érkezett Sofia Coppola Priscilla című filmjéhez, mely Priscilla Presley Elvis és én című 1985-ös memoárjának adaptációja. Kiderült az is, hogy Elvist Jacob Elordi (Eufória, Csókfülke), míg feleségét Cailee Spaeny (képünkön, korábban Tűzgyűrű: Lázadás, Devs, Easttowni rejtélyek) alakítja, írja az Indiewire.

Coppola nemrégiben a filmet a 2006-os Marie Antoinette című filmjéhez hasonlította, és magát Priscillát az amerikai stílus „kvintesszenciális glamour ikonjának” nevezte:

Annyira érdekelt Priscilla története és az ő nézőpontja arról, hogy milyen érzés volt tinédzserként felnőni Gracelandben. A fiatal női lét minden szakaszát végigjárta egy ilyen felfokozott világban – valahogy Marie Antoinette-hez hasonlóan

– mondta a rendező, aki arra is kitért, hogy miért nem érzi problémának, hogy Baz Luhrmann Elvis című önéletrajzi filmje után nem sokkal egy újabb film is készül a rock and roll királyáról:

Priscilla olyan mellékszereplő abban a filmben, hogy soha nem éreztem úgy, hogy ugyanarra a területre lépnék. Imádom, hogy az emberek annyira odavoltak Baz Elvisről szóló filmjéért, és most néhány év múlva lesz egy másik film Priscilláról. Szerintem érdekes lesz, hogy két teljesen különböző értelmezése készül ugyanannak az eseménynek és korszaknak

– nyilatkozta Sofia Coppola, akinek legutóbbi filmje a Felkeverve volt három évvel ezelőtt, melyben újra Bill Murray-vel dolgozott, csaknem két évtizeddel a rendezőnek Oscar-díjat hozó Elveszett jelentés után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik