Kultúra

Négy éve halt meg Bács Ferenc, de százmilliós örökségén még mindig marakodnak

TV2
TV2

Ma ünnepelné születésnapját Bács Ferenc Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, ám a színész még 2019 áprilisában elhunyt, és hagyatékának sorsa azóta sem rendeződött el. A Blikk úgy tudja: Bács özvegye és lánya között máig tart a bírósági harc az örökségért.

Senki nem tudja, mikor zárul le az ügy, de az biztos, hogy mindkettőjüket megviseli a pereskedés. Mégsem nyitnak egymás felé, pedig nem kicsi örökségről van szó, és akár úgy is megállapodhatnának, hogy mindenki jól jöjjön ki az ügyből

– nyilatkozta a lapnak Bács Ferenc egykori kollégája, aki úgy tudja, hogy az örökség része egy második kerületi, száz négyzetméteres lakás, ami akár több mint százmillió forintot is érhet.

A lap emlékeztet: a két nő kapcsolata a kezdetektől fogva rosszul alakult, Bács ugyanis egy nála negyven évvel , de valamivel még a lényénél is fiatalabb nőt vett feleségül, a házasság után pedig a színész szinte teljesen megszakította a kapcsolatot lányával és unokájával. A lap azt is tudni véli, hogy a házasságkor házassági szerződés is született, amely kizárta a színész lányát az örökségből, ám a jog szerint az örökség egyharmada mégis megilletné őt, ezen megy a harc azóta is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik