Kultúra

Rákot diagnosztizáltak a Queens of the Stone Age frontemberénél

KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Tavaly rákos megbetegedést állapították meg Josh Homme-nál, a Queens of the Stone Age énekesénél. A zenész már átesett a kezelésen, egyelőre a gyógyulási fázisban jár – derült ki a Revolvernek adott interjújából. Homme a zenekar pénteken megjelenő albuma, az In Times New Roman… kapcsán mesélt a lapnak, ám meglepően személyes dolgokat is elárult, többek közt azt is, hogy az elmúlt néhány év élete legsötétebb időszaka volt.

Homme úgy fogalmazott, hogy „a rák csak a hab volt egy rendkívül bizarr időszak tortáján,” utalva arra, hogy az elmúlt négy év nagy nehézségek elé állította.

2019-ben elvált feleségétől és gyerekei anyjától, Brody Dalle-től, a folyamat pedig azóta is meglehetősen botrányos körülmények közt zajlik: amellett, hogy három gyerekük felügyeleti jogaiért harcolnak, többször gyanúsították egymást fizikai erőszakkal, kölcsönösen távolságtartási végzést kértek a másik ellen. Közben jött a pandémia, Homme több ismerőse is belehalt a koronavírusba, mindennek tetejébe pedig tavaly rákot diagnosztizáltak nála. Állapotát nem részletezte, csupán annyit árult el róla, hogy már túl van a műtéten, jelenleg gyógyul.

Sosem mondom, hogy ennél már nem lehet rosszabb. Nem mondom, és nem is ajánlom ezt senkinek, azt viszont igen, hogy a helyzet jobb lehet. Hihetetlenül hálás vagyok, hogy túljutottam ezen, és úgy tekintek vissza rá, mint ami teljesen szétszedett, de egyúttal jobb ember is lettem tőle

– mesélte a nehézségekről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik