Kultúra

Visszavonul egy időre a Breaking Bad főszereplője, Bryan Cranston

Zoulerah NORDDINE / AFP
Zoulerah NORDDINE / AFP

Bryan Cranston, a Breaking Bad Walter White-jaként világhírűvé lett színész a brit GQ-nak mondta el, hogy azt tervezi, hogy 2026-ban legalább hat hónapra ideiglenesen visszavonul a színészkedéstől és üzleti vállalkozásaitól. A cél: több időt tölteni feleségével, Robin Deardennel.

Szeretném még egyszer megváltoztatni a paradigmát. Az elmúlt 24 évben Robin belém kapaszkodva élte az életét. Ő volt a plusz egy fő, ő volt a hírességek felesége. Az én életemhez kellett igazítania az életét. Hatalmas hasznot húzott belőle, de egyenlőtlenek vagyunk. Ezt szeretném kiegyenlíteni. Megérdemli

– mondta a 67 éves színész, aki 1987-ben ismerkedett meg Deardennel, két évvel később pedig össze is házasodtak. Amikor eljön az ideje az ideiglenes visszavonulásának, Cranston bezárja produkciós cégét, a Moonshot Entertainmentet, és eladja a Dos Hombres nevű mezcal cégében lévő részét, amelyet a Breaking Badben játszó kollégájával, Aaron Paullal közösen alapított. A terv az, hogy egy külföldi országba költözik, és kertészkedéssel és főzéssel tölti a pihenésre szánt időt – mondta Cranston, aki 2026-ban tölti be a hetvenet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik