Kultúra

Kim Cattrall visszatér Samanthaként a Szex és New York folytatásába

SHAUN CURRY / AFP
SHAUN CURRY / AFP
Igaz, csak egyetlen jelenet erejéig.

Júniusban indul az És egyszer csak… második évada az HBO Maxon, a Variety pedig most arról ír, hogy az utolsó epizódban Kim Cattrall is újra feltűnik majd ikonikus szerepében, Samanthaként. A lap úgy tudja, hogy mindössze egyetlen jelenetről van szó, amit Cattrall március 22-én le is forgatott. Tette ezt úgy, hogy nem kellett találkoznia, illetve beszélnie a Szex és New York többi sztárjával, például Sarah Jessica Parkerrel, illetve a sorozatot megalkotó Michael Patrick Kinggel sem.

Samantha a sorozat világában Londonba költözött, és ezúttal is innen lesz majd egy telefonbeszélgetése Carrie Bradshaw-val.  Az első évad során úgy oldották meg Cattrall hiányát, hogy Carrie mindössze írásos üzenetekben kommunikált az eltávolodott Samanthával. Cattrall még 2016-ban jelentette be, hogy felhagy Samantha eljátszásával, miután elégedetlenségét fejezte ki a tervezett harmadik Szex és New York-film forgatókönyvével kapcsolatban.

Az És egyszer csak… első évadáról szóló kritikánkat itt, míg a Michael Patrick Kinggel készült interjúnkat itt olashatják.

Kapcsolódó
Nem maradhatott ki a halál a Szex és New York folytatásából
Az élet néha kíméletlen – mondta a 24.hu-nak Michael Partick King, a Szex és New York írója, aki a kultikus sorozat folytatásában abból is ízelítőt akart adni, milyen, amikor kicsúszik az ember lába alól a talaj. Interjú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik