Kultúra

Percekig tartó ovációval és könnyekkel teljesedett ki Johnny Depp visszatérése

Daniele Cifalà / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Daniele Cifalà / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Könnyek között fogadta a Variety beszámolója szerint hosszú perceken át tartó tapsot Johnny Depp a cannes-i filmfesztiválon. A színész a Jeanne Du Barry című új kosztümös filmjének fesztiválpremierjével tért vissza a nagy nyilvánosság elé, a film női főszerepét is alakító rendező, a nemrég szintén botrányba keveredett Maiwenn oldalán, aki szintén könnyek között fogadta a közönség reakcióit.

Depp számíthatott a reakciókra: Cannes-t Depp-rajongók ezrei lepték el, hogy transzparensekkel,illetve a jelenlétükkel kifejezzék támogatásukat a botrányai után visszatérő Deppnek, vagy legalább egy pillantást vethessenek a színészre, aki a bevonulás előtt szánt is néhány percet a rajongóira.

A filmben Depp XV. Lajos francia királyt, Maiwenn az ő egyszerű sorból a királyi udvarig jutott szeretőjét alakítja. Ez Johnny Depp első igazán nagy szerepe, mióta kirobbant a botránya volt feleségével, Amber Hearddel. A visszás perek nyomán – a brit perben ellene, az amerikaiban mellette ítélt a bíróság – Depp Hollywoodban még mindig parkolópályán van, ám a franciákat ez nem zavarta. A cannes-i fesztiváligazgató, Thierry Fremaux a napokban a sajtónak úgy fogalmazott: Deppet senki nem tiltotta el a színjátszástól, és nem tiltották be a szóban forgó filmet sem, szóval nincs itt semmi látnivaló, Depp szerepeltetéséről a filmben inkább kérdezze mindenki a rendezőt, őt különben sem érdekelte a nyilvános per, Johnny Depp sorsa színészként viszont érdekli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik