Kultúra

„Dubajozós-per”: az egyik tanú azt vallotta, hogy a vádlottak a Kiss együttesnek is közvetítettek magyar nőket

AFP
AFP

Hosszú évekkel ezelőtt kezdődött el a kerítéssel vádolt K. Zoltán és társai, Sz. Vivien és P. Szilvia „dubajozós” pere, melynek a legutóbbi tárgyalási napja a hetes számú tanú vallomásával folytatódott – írja a Blikk. A Nemzeti Nyomozó Iroda 2011. június 23-án vette őrizetbe K. Zoltánt, P. Szilviát és Sz. Vivient. A gyanú szerint a hármas 2009 óta közvetített lányokat afrikai, ázsiai és távol-keleti országokba szexmunkára.

A hetes számú tanú arról beszélt, hogy a KISS együttes tagjainak is rendeltek lányokat a 2010-es budapesti fellépésük után. Elmondása szerint ő volt az egyikük, és sor került szexuális aktusra is, amiért 120 ezer forintot kapott K. Zoltántól. A nő – ellentétben a korábban meghallgatott több tanúval szemben – több szexuális tevékenységet is beismert, Németországban, Abu Dzabiban, Horvátországban, Olaszországban, Csehországban és Magyarországon is dolgozott. Bizonyos helyeken valóban csak hosztesz- vagy modellmunkát végzett, de több eset is volt, amikor szexuális aktusra is sor került – írja a Blikk.

A tanú szerint az ő világukban köztudott, hogy az ügyben benyújtott lehallgatott telefonbeszélgetésekben elhangzott „fotózás” valójában szexet jelent. Általában egy aktusért 120 ezer forintot kapott, az Abu Dzabiban töltött egy hétért pedig tisztán egymillió forintot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik