Kultúra

Elindult a Yettel TV

Yettel
Yettel

93+3 tévécsatornával elindította otthoni tévészolgáltatását a Yettel. A február közepén indult tesztidőszak óta a felhasználók eddig több mint 4,5 millió alkalommal indítottak el lejátszást, a legtöbben minden nap, és összesen 2,2 millió órát tévéztek, ami 5,9 millió gigabájt adatforgalmat jelent. Így a tesztidőszakot sikeresnek ítélve a szolgáltatás mától bárkinek elérhető.

A Yettel TV-n egyes csatornák adása előre- és visszatekerhető, egy hétig visszanézhető, illetve rögzíthető, amivel akár további harminc napig elérhetővé válik. A Yettel közleménye szerint a tesztidőszakban a felhasználók 88%-a főleg élőben nézte a Yettel TV adásait, és csak 12%-uk felvételről. A legnézettebb csatornák között főként a hazai kereskedelmi adók és mozis csatornák szerepelnek, mint a Comedy Central, a Cool, a Film+, az HBO2, az M1 és M4 Sport, a Mozi+, az RTL, a Sorozat+ és a TV2. E csatornák műsorából a nézők élőben jellemzően hazai és amerikai gyártású sorozatokat, hazai vetélkedőket, reality-ket és showműsorokat, illetve hírműsorokat néztek, felvételről viszont a gyerektartalmak voltak kiemelten népszerűek.

A Yettel TV a tévékészülékhez a Yettel által biztosított, Android TV rendszerű egységgel csatlakoztatható, okostelefonon és tableten a Yettel TV alkalmazásban, számítógépen pedig webes felületről érhető el, emellett a cég ígérete szerint az okostévés alkalmazások is folyamatosan érkeznek majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik