Kultúra

Pedro Pascal is szerepet kap az új Gladiátor-filmben

Jon Kopaloff/Getty Images
Jon Kopaloff/Getty Images
A végeredmény a tervek szerint 2024 novemberében érkezik majd a mozikba.

Végső szakaszába értek a Pedro Pascal és a 2000-ben elképesztő sikert hozó Gladiátorának folytatását tervező Paramount stúdió közti tárgyalások, így minden jel arra mutat, hogy az Oscarra jelölt Paul Mescal és Barry Keoghan, valamint a két aranyszobrocskával is rendelkező Denzel Washington mellett A mandalórival sokak kedvencévé vált színész is szerepet kap a készülő filmben – írja a Variety.

Az első filmet a rabszolgaságba kényszerített, bosszút forraló római katona, Maximus Decimus Meridius (Russell Crowe) vitte a hátán, ő azonban az utolsó jelenetek egyikében meghal, így a folytatás Lucius (Paul Mescal) körül forog majd, azt azonban még nem tudni, hogy kik játsszák a mellékszereplők többségét: Keoghant egyelőre a mindössze tíz hónapig a Birodalom trónján ülő Geta császár, a Stranger Things Eddie Munsonjaként ismertté vált Joseph Quinnt pedig Caracalla császár karakterével hozták összefüggésbe.

A film bemutatóját a Paramount 2024. november 22-re időzíti, így rövid időn belül a forgatásoknak is meg kell kezdődnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik