Kultúra

Folytatást kap Vince Vaughn és Ben Stiller Kidobós filmje

Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Vince Vaughn visszatér a Kidobós: Sok flúg disznót győz (Dodgeball) folytatásának főszerepére, írja az EW. A projektet a 20th Century Studios fejleszti, a forgatókönyvet pedig Jordan VanDina írja majd. További részleteket egyelőre nem tudni, beleértve azt is, hogy kik térnek vissza az edzőtermüket kidobósversenyen megmentő lúzerekről szóló film főbb szereplői közül.

A 2004-ben bemutatott sportvígjátékban Vaughn és Ben Stiller voltak a főszereplők, de Justin Long, Christine Taylor, Missi Pyle, Stephen Root és Jason Bateman is játszott, és Stiller producerként is részt vett a filmben. A potenciális folytatásról tavaly érkeztek először hírek, amikor Long elárulta, hogy Vaughn már kidolgozott egy ötletet, amihez már csak Stiller jóváhagyására van szükség. Long akkor azt mondta, Stiller egy kicsit félt attól, hogy folytatást készítsen egy ennyire kedvelt filmhez.

Vaughn nem sokkal később megerősítette, hogy Stiller nyitottnak mutatkozott a folytatásra:

Szerintem Ben nyitott arra, hogy megcsinálja. Azt hiszem, ő is ugyanabban a hajóban evez, mint én, vagyis azzal a dilemmával küzdünk, hogy ha ez egy igazán szórakoztató és nagyszerű ötlet, akkor az jó móka, de ha csak valami olyasmi, amit újra meg kell csinálni, akkor miért?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik