Kultúra

Régen minden jobb volt, de most mégis dupla klippel állt elő a FISH!

FISH!
FISH!
A négy és fél perces anyag itt, a 24.hu-n látható először.

Az ezredfordulóig repít vissza a FISH! új klipje, ami hetedik nagylemeze, a május elsején megjelenő Régen minden jobb volt két dalát ragasztotta össze, hogy közös, hosszú klipet készítsen belőlük: az Ahogy jön, úgy jön, illetve a címadó Régen minden jobb volt így együtt mutatkozik be a rajongóknak.

Ennek oka jóval egyszerűbb, mint gondolnánk – Kovács Krisztián, a zenekar énekese szerint

 rövid számaik vannak, így legalább lett egy rendes hosszúságú klipjük, amiben egy ponton maga a klip, sőt, az azt készítő stáb is látható.

A videóban csupa retró tárgy – így a kultikus Nokia 3310-es mobiltelefon, a Game Boy, a rádiós walkman, a régi plakátok, a Dog Eat Dog-vinyl, illetve Bruce Willis-filmek DVD-i – bukkan fel, húsz évre visszautaztatva a nézőt a múltba.

Nem vagyunk boomer arcok, mindössze visszatekintünk önreflektív módon. Ez köszön vissza a videóban és az új lemezünkön is

– folytatta Kovács, aki arról is mesélt, hogy rövidesen megtartják a harmadik radiátoros bulit is:

2011-ben a szegedi Garaboncziás Borozóban játszottunk, ahol a közönség elkezdett bodysurfing-ezni egy radiátort, tehát a fejük felett egymás kezébe adták. Azóta kétszer is meghirdettünk olyan akciót, hogy aki radiátorral érkezik egy koncertünkre, az ingyen bejöhet. Dunaújvárosban és Miskolcon volt is rá példa, és újra meghirdetjük majd.

A Régen minden jobb volt mindezek után talán nem meglepő módon kazettán is megjelenik majd, amihez egy pólót, illetve egy posztert is csomagolnak. A zenekar a lemezből május 5-én, Budapesten, a Barba Negrában ad majd ízelítőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik