Kultúra

Meghalt egy 22 éves kanadai színész, aki a BTS egyik tagjává akarta műttetni magát

Műtéti komplikációk léptek fel egy fiatal kanadai színésznél, aki nem sokkal később egy fertőzésbe halt bele. Saint Von Colucci egy sor plasztikai műtétet vállalt be azért, hogy úgy nézzen ki, mint a BTS egyik tagja, Jimin, ennek érdekében egy év alatt tizenkétszer feküdt kés alá.

A színész 2019-ben hagyta el hazáját, hogy Dél-Koreában fusson be karriert. A zenészként is dolgozó Von Colucci az ügynöke szerint messzemenően bizonytalan volt saját kinézetével kapcsolatban, ráadásul külseje miatt diszkriminálva érezte magát a dél-koreai szórakoztatóiparban, ezért is jutott arra az elhatározásra, hogy plasztikai műtétek egész sorát vállalja be.

Von Colucci az elmúlt egy évben tizenkét műtéten esett át, nagyjából 220 ezer dollárt (nagyjából 75 millió forintot) költött különféle testmódosító beavatkozásokra, referenciaként pedig Jimin fotóját adta az orvosoknak. Arcplasztikán, orrműtéten, szem- és szemöldök felvarráson, valamint ajakcsökkentésen is túlesett, legutóbb az állkapcsába ültettek implantátumokat. Az orvosok az utóbbitól óva intették a – a színésznek kifejezetten kerek arcformája volt, ám ő inkább V-formát szeretett volna –, Von Colucci azonban ennek ellenére túlesett a műtéten. A tavaly novemberben behelyezett implantátumokat múlt szombaton vették ki, ám a férfi fertőzést kapott, és hiába intubálták, néhány órával később meghalt.

Az írás szerint Von Colucci tavaly forgatta le a Cogimar című dél-koreai sorozatot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@papaxxzy által megosztott bejegyzés


A színész halálhírével kapcsolatban olyan vélekedések is elterjedtek, miszerint egy mesterséges intelligencia által generált álhírről lehet szó, Von Colucciról ugyanis meglehetősen kevés információ található meg az internete, és ugyan a Daily Mail cikke után egy sor koreai médium is megírta halálhírét, egyelőre csak a lap által is megszólaltatott ügynök az egyetlen, aki megerősítette a tragédiát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik