Kultúra

Ryan Reynolds teljesítette egy végstádiumú rákos beteg utolsó kívánságát

Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Egy focimeccsen találkoztak és még a Deadpool 3 forgatására is meghívta családostul.

A 45 éves Jay Fearnél januárban diagnosztizálták a gyógyíthatatlan vakbéldaganatot, múlt hétvégén teljesült a southamptoni férfi egyik utolsó kívánsága: találkozhatott a Deadpool sztárjával, Ryan Reynoldszal. A találkozóra a walesi focicsapat, a Wrexham AFC stadionjában került sor, amelyet néhány évvel ezelőtt vett meg Reynolds egy hollywoodi színésztársával. A férfi azt követően lett a csapat rajongója, hogy megnézte a sportulajdonosi karrierbe belekóstoló Reynoldsékról szóló dokusorozatot, az Üdv Wrexhamben!-t. A Fear által a helyszínen látott meccsen egyébként fontos győzelmet aratott a Wrexham, amely megnyerte a legalsó osztályt, és 15 év után feljutott az English Football League-be.

Fantasztikus volt találkozni Jay-jel, kíváncsi vagyok, én is képes lennék-e a rá jellemző megingathatatlan életörömre, ha fordított helyzetben lennénk. Kivételes személyiség és a családja is csodálatos. Vele beszélve elcsuklott a hangom, miközben átéreztem, mennyire fog hiányozni a gyerekeinek és a feleségének

– mondta Reynolds, Fear pedig a BBC 5 rádiónak mesélt a találkozóról:

Azt mondják, sose találkozz az idoljaiddal, de ez a fickó egészen biztosan kivétel a szabály alól

– mondta, felidézve, hogy Reynolds adott neki egy Deadpool 2-ben szereplő kesztyűt, és családostul meghívta őt a következő rész londoni forgatására, miután mondta a színésznek, hogy reméli, még lesz ideje megnézni moziban a filmet. A találkozó létrejöttében a Bucket List Wishes nevű jótékonysági szervezet működött közre, amely azt nyilatkozta, hogy az elmúlt tíz évben ezt a kívánságot volt a legnagyobb munka teljesíteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik