Kultúra

Az Utódlás sztárja lesz a James Bond-vetélkedő főgonosza

David Livingston / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
David Livingston / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Brian Cox alaposan megnehezíti majd a versenyzők dolgát.

James Bond-inspirálta vetélkedőt indít az Amazon Prime Video, amelynek győztese egymillió angol fontot nyerhet majd. Már a címe is erre utal: 007’s Road to a Million. A műsort Bond-filmek ikonikus helyszínein forgatják,  a skót felföldől Jamaikán át Velencéig, a versenyzőknek pedig két fős csapatokban kell majd bizonyítaniuk rátermettségüket.

A Deadline most azt írja, hogy Brian Cox is fontos szerepet kap a vetélkedőben: a lesz a The Controller nevű titokzatos, „aljas és kifinomult” figura, aki kezében tartja az indulók sorsát az egyre nehezedő kihívások során.

Meg kell vizsgálnom, hogy teljesítenek hétköznapi emberek egy James Bond-kaland során. (…) Élveztem a szerepemet főgonoszként és kínzófelelősként, aki fel van hatalmazva arra, hogy a reménybeli résztvevőket alaposan megizzassza

– mondta Cox, akit legtöbben az HBO Utódlás című sikersorozatának kíméletlen milliárdosaként, Logan Roy-ként láthattak mostanában.

Az Utódlás jelenleg is futó záró évadának első három részéről írt kritikánkat itt olvashatják:

Kapcsolódó
Utódlás: Most durvulhat csak el igazán a hataloméhes milliárdoscsemeték harca
A végéhez közeledő Utódlás szintet lépett a legutóbbi résszel, amely 2023 eddigi legerősebb tévés jelenetét hozta. A médiacézár szeretet- és hataloméhes gyerekei újra egymásnak eshetnek a hátralévő hét epizódban. Spoileres kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik