Kultúra

Scarlett Johansson végzett a Marvel-filmekkel

Jay Maidment / Collection Christophel via AFP
Jay Maidment / Collection Christophel via AFP
Nem lesz többé Fekete Özvegy.

Scarlett Johansson Gwyneth Paltrow podcastjának vendége volt, és arról is beszélt, hogy nem szerepel többé Marvel-filmben.

Végeztem. Ez a fejezet lezárult. Megtettem mindent, amit meg kellett tennem. Vissza-visszatérni és több egy évtizeden át alakítani egy ilyen karaktert egészen különleges élmény

– mondta a színésznő, aki a 2010-es Vasember 2-ben játszotta először a Natasha Romanoff nevű szuperügynököt, vagyis Fekete Özvegyet (a filmben szerepelt Paltrow is). Ezt követően még hét Marvel-filmben tűnt fel, a 2019-es Bosszúállók: Végjátékban ugyan meghalt az ő karaktere is, ennek ellenére 2021-ben kapott egy saját előzményfilmet. Most tehát úgy tűnik, Fekete Özveggyel többé nem találkoznak a Marvel-rajongók, és Paltrow is utalt rá a podcastban, hogy minden bizonnyal nem tér vissza többé Tony Stark mindenese és szerelme, Pepper Potts szerepében.

A beszélgetés során szóba került a régi pletyka is, miszerint Paltrow és Johansson veszekedtek volna a Vasember 2 forgatásán, de a két színésznő szerint ebből semmi sem igaz.

Annyira kedves voltál hozzám, pedig lehettél volna undok is, mert nagyon messze voltam a komfortzónámtól. Sosem készítettem ilyen filmet azelőtt. Emellett nagyon mély barátságokat alapoztál meg

– mondta Johansson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik