Kultúra

Visszatérhet a Baywatch

COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Nagyon úgy fest, hogy újabb ikonikus sorozatba lehelhetnek ismét életet: ezúttal a piros fürdőruhás vízimentők kalandjai folytatódhatnak, a Deadline értesülései szerint ugyanis a Fremantle produkciós vállalat egy Baywatch-rebooton dolgozik.

A projekt egyelőre a fejlesztés korai szakaszában van, a cég képviselői partnereket keresnek a megvalósításhoz – televíziós és a streamingvonalon egyaránt. A rebootról egyelőre nagyon keveset tudni, az biztosnak tűnik, hogy sorozat formájában valósul majd meg, és hogy jelenleg tárgyalnak az ügyben, azonban sem alkotókat, sem színészeket nem kapcsoltak még a projekthez.

A kaliforniai vízimentők napjait követő sorozat 1989-ben indult az NBC-n, egy évad után kis híján elkaszálták, ám végül a világ egyik legnépszerűbb sorozata lett. Tizenegy évadot élt meg, új löketet adott David Hasselhoffnak, és sztárt csinált Pamela Andersonból. Két spinoff is készült a témában, a történetet 2017-ben olyan nevekkel próbálták feléleszteni egy filmmel, mint Dwayne Johnson vagy Zac Efron, de a törekvés csúfosat bukott. A sorozat jelentőségéről itt írtunk bővebben:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik