Kultúra

A tévé is leadja Harry herceg interjúját

A Fem3 csatornán lesz a hírhedt interjú országos tévépremierje.

Először lesz látható magyar televíziós csatornán az az interjú, melyet Harry herceg adott az ITV brit kereskedelmi csatornának idén januárban.

Az országos tévépremier április 13-án csütörtökön este 20 órakor a Fem3 csatornán lesz.

A Harry – Az interjú című 72 perces dokumentumfilmben a sussexi herceg új titkokat árul el a királyi családdal való elszakadásáról, édesanyja, Diana hercegné haláláról és Meghan Markle-lel kötött házasságáról. Részletezi azokat a kérdéseket, amelyek kísértették, beleértve a szörnyű képeket a baleset helyszínéről, ahol Diana meghalt. Elmondja, mit gondol a felelősőkről, és arról is beszél, hogy évekkel édesanyja halála után azt kérte, hogy autóval, ugyanolyan sebességgel vigyék át őt azon a párizsi alagúton, ahol Diana hercegnét a végzetes autóbaleset érte. A beszélgetésben szó esik arról is, miért nem mond le a Sussex hercege címről, valamint arról is kérdezi Tom Bradby újságíró, miért alakult ki feszültség a királyi családon belül. Harry herceg a Spare (magyarul Tartalék) című életrajzi könyvének megjelenése előtt alig két nappal adta ezt az interjút, és beszél benne a bátyjával, Vilmos herceggel vívott harcáról, valamint azokról az állításokról, amelyek szerint a királyi család tagjai a brit bulvárlapokat használják saját nyereségükre, Harry és Meghan rovására. A herceg a filmben megerősíti azokat a korábban is rendre felmerülő feltételezéseket, amelyek szerint Vilmos és Katalin már a kezdetektől nem jött ki jól feleségével.

Kapcsolódó
Lehet, hogy Harry herceg egy sértődött kisgyerek, de 400 oldalban el tudja magyarázni, hogy miért
Eddig is sokat lehetett tudni a brit királyi család fekete bárányának kikiáltott Harryről, de az információk mindig a sajtó szűrőjén keresztül jutottak el hozzánk. Tartalék című könyvében azonban a herceg maga meséli el a saját sztoriját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik