Kultúra

Nikolaj Coster-Waldau a főcímig bírta nézni a Sárkányok házát

KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP

Túl korainak érezte, hogy megnézze a Trónok harca előzménysorozatát, a Sárkányok házát Nikolaj Coster-Waldau. Az eredeti sorozat mind a nyolc évadában játszó, Jaime Lannistert alakító dán színész az Entertainment Weeklynek számolt be róla, hogy egyelőre nem jutott tovább a főcímnél, amiben ugyanúgy Ramin Djawadi zenéje hallható, mint a Trónok harcában:

Nem néztem meg. Egyik nap az volt műsoron, és jött a főcím. Furcsa volt, mert a zene is ugyanaz, meg a főcím alatti animáció is nagyon hasonlít. Úgy éreztem, ez az egész túl korán jött. Túl korai.

Coster-Waldau a Variety beszámolója szerint hozzátette, megvárja, amíg érkezik néhány évad a Sárkányok házából, és majd egyszerre nézi meg őket. Annak pedig nagyon örül, hogy sok embernek tetszik a sorozat.

Nem ő az egyetlen a Trónok harca színészei közül, aki egyelőre nem kíváncsi az előzménysorozatra. A Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke úgy fogalmazott, „nem akar elmenni egy olyan gimnáziumi osztály bankettjére, ahol nem ő érettségizik”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik