Kultúra

Különleges ajándékot kapott a Rolling Stones-tól Owen Wilson, egy koncert után vissza kellett adnia

Tommaso Boddi / Getty Images
Tommaso Boddi / Getty Images
A speciális belépőjével élete végéig bármelyik koncertre beléphetett volna, ő azonban már az első használatkor túl messzire ment.

Furcsa esetre emlékezett vissza az amerikai beszélgetős showműsorok alapkövét jelentő The Late Late Show-ban Owen Wilson: James Corden és Jeff Goldblum társasáságában mesélte el a legfurcsább koncertélményét, ami egyik kedvenc zenekarához, a Rolling Stones-hoz kötődik – írta meg az NME.

A tizenegy évesen, 1980-ban már egy Stones-koncerten ácsorgó színész néhány évvel ezelőtt Argentinába utazott a kedvencei kedvéért, ahol néhány barátjának köszönhetően a zenekar tagjaival, így Mick Jaggerrel is megismerkedett, sőt, egy

élethosszig tartó, mindenhová bejutást biztosító különleges laminált belépőt is kapott, amit saját balszerencséje miatt csak néhány óráig élvezhetett.

Wilson úgy gondolta, kipróbálja, tényleg bárhová eljuthat-e a színfalak mögött, vagy egy ponton valaki megállítja. Végül az előbbi eset történt, hiszen egy olyan helyen kötött ki, ahonnan jól látta a tőle néhány méterre, a színpad közepén álló Jaggert és társait.

Rövidesen aztán kiderült, hogy a lehető legrosszabb ponton áll, hiszen az énekes egyszer csak felé kezdett futni, a helye pedig rövid időre a színpad részévé vált.

A színész megpróbálta mozdulatlanul túlélni a kínos pillanatokat. Végül egy stábtag kiáltott rá, jelezve, hogy tűnjön el, hiszen egyáltalán nem kellene ott ácsorognia.

Másnap reggel végül Jagger biztonsági csapata hívta fel, akik jelezték, hogy

ha még mindig nála van a belépő, akkor átmennek érte, és visszaveszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik