Kultúra

Letartóztatták Jonathan Majorst egy nő fojtogatása és testi sértés vádjával

Michael TRAN / AFP
Michael TRAN / AFP

Jonathan Majors színészt szombaton New Yorkban letartóztatták fojtogatás, testi sértés és zaklatás vádjával. A New York-i rendőrség szerint Majors, a Creed III. és A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmek sztárja, szombaton családi vitába keveredett egy 30 éves nővel. A rendőrség délelőtt 11 óra körül reagált a 911-es hívásra a manhattani Chelsea negyedben lévő lakásból.

Az áldozat tájékoztatta a rendőrséget, hogy bántalmazták. A rendőrök a 33 éves férfit gond nélkül őrizetbe vették. Az áldozat kisebb sérüléseket szenvedett a fején és a nyakán, és stabil állapotban szállították el egy környékbeli kórházba

– közölte a rendőrség szóvivője.

Majors szombat este már nem volt rendőrségi őrizetben, közölte a rendőrség.

Majors képviselője tagadta, hogy a színész bármi rosszat tett volna, és alig várják, hogy „tisztázhassák a nevét és az ügyet”.

Majors Hollywood egyik leggyorsabban emelkedő sztárja. Miután a 2019-es The Last Black Man In San Francisco című filmmel betört a filmvilágba, Majors szerepelt Az 5 bajtárs, A vadnyugat törvényei szerint és a tavalyi Devotion című filmekben. A Magazine Dreams című filmben is főszerepet játszik, amelyet decemberben mutatnak majd be, írja a Guardian.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik