Kultúra

Meghalt Paul Grant, a Harry Potter és a Star Wars színésze

A brit színész egy londoni vasútállomáson esett össze, életét már nem tudták megmenteni.

Ötvenhat évesen meghalt Paul Grant brit színész, aki olyan filmekben játszott, mint a Harry Potter és a bölcsek köve vagy a Star Wars – A Jedi visszatér. Grant még március 16-án esett össze eszméletlenül a londoni King’s Cross állomáson, ahol a kiérkező mentősök igyekezetei ellenére sem nyerte vissza az eszméletét, a kórházban agyhalottá nyilvánították. A család kérésére vasárnap lekapcsolták a gépekről, a halál okát nem hozták nyilvánosságra.

Apám minden tekintetben legenda volt. Mindenkit képes volt megnevettetni, bármit megtett volna az emberekért, és imádta az Arsenalt. Színész volt, apa, nagyapa

– nyilatkozta a Sunnak a színész lánya, Sophie Jayne Grant.

A brit színész első filmes szerepe rögtön A Jedi visszatér volt, amelyben egy ewokot játszott. Később játszott David Bowie oldalán a Fantasztikus labirintusban, az 1987-es A holtakban, majd megkapta az egyik kobold szerepét 2001-ben a Harry Potter és a bölcsek kövében. A lap azt írja, hogy a színésznek megvoltak a maga hullámvölgyei, válása a padlóra küldte, de meggyűlt a baja az alkohollal és a drogokkal is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik