Kultúra

Baleset miatt félbeszakadt egy előadás a Pesti Magyar Színházban

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Baleset történt a Pesti Magyar Színház szombati Oliver! című előadásának első felvonása alatt – derült ki a lapunk birtokába került közleményből, melyet Zalán János színházigazgató adott ki.

A közlemény szerint a balesetben a címszerepet játszó Farkas Olivér megsérült. „Az előadást haladéktalanul félbeszakítottuk, gyermekszereplőnk azonnali orvosi ellátásban részesült”, írta a színházigazgató. Az elsődleges vizsgálat külsérelmi nyomokat, sérüléseket nem diagnosztizált, a sérültet a mentők további orvosi vizsgálatra szállították.

A színházigazgató elrendelte a baleset körülményeinek vizsgálatát. Az előadást egy későbbi időpontban megtartják, melyre a március 18. este hétre megváltott jegyek automatikusan érvényesek.

Frissítünk!

A Pesti Magyar Színház később kiadott közleményében már jelezte, hogy Farkas Olivér „átesett egy komoly orvosi vizsgálaton, melynek során nem diagnosztizáltak nála traumatikus sérülést, már éppen hazafelé tart vidéki otthona felé”. A színházigazgató tájékoztatása szerint a vasárnap délután három órára meghirdetett Oliver! című előadást megtartják. A baleset körülményeit a történtek után azonnal kivizsgálták, a biztonsági intézkedéseket megtették, írták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik