Kultúra

Schmuck Andor, Delhusa Gjon és Varga Viktor a TV2 új kvízműsorában küzd 10 millió forintért

TV2
TV2
Hírességek és hozzátartozóik versenyeznek majd az Ütős Ötösben.

Április 3-tól újabb celebes szórakoztató műsorral jelentkezik a TV2, az ismert emberek tudását Till Attila teszi majd próbára. Az Ütős Ötösben a hírességek családtagjaikkal, barátaikkal, ismerőseikkel alkotnak ötfős csapatokat. A kérdések nem klasszikus kvízkérdések, nem tudásalapúak, a játékosoknak inkább arra kell ráérezniük, hogy gondolkodnak az emberek. A készítők közvéleménykutató cég segítségével, 100 főre levetített „mini Magyarországot”, egy reprezentatív mintát hoztak létre. A megkérdezetteknek ugyanazokat a kérdéseket tették fel, a játékosok feladata pedig az, hogy kitalálják mik lehettek a leggyakoribb válaszok. A játék 5 szakaszból áll, ám a mindent eldöntő utolsó fordulóba, vagyis a végjátékba csupán egy csapat juthat be, ők kapnak lehetőséget arra, hogy elvigyék a maximálisan elnyerhető 10 millió forintot. Az Ütős Ötös azt ígéri, hogy a versengés mellett a hozzátartozók által eddig nem ismert anektodák derülhetnek ki a hírességekről.

A műsorban látható lesz például Varga Viktor, aki párjával, édesapjával, testvérével és egy barátjával érkezik. Delhusa Gjonnal minhárom fia ott lesz a stúdióban, Kovácsovics Fruzsinát három bátyja társaságában láthatják a nézők, Schmuck Andor az exfeleségével szerepel, Visváder Tamás édesanyjával és feleségével, Visváder-Palácsik Lillával érkezik. A családtagokon kívül lesznek olyanok csapatkapitányok, akik kollégákkal, zenésztársakkal állnak össze: például az Anna and the Barbies frontembere, Pásztor Anna, Veréb Tamás színész vagy Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja. A széria tematikus adásaiban többek között a TV2 műsorvezetői és a Família KFT színészei, a Dancing with the Stars és az Exathlon Hungary sztárjai, illetve a Jóban Rosszban és a Barátok közt színészei is megmérettetnek.

A műsorvezető szerint egyszerre lesz izgalmas és vicces az új műsor:

Óriási a nyüzsgés az adásokban már csak attól is, hogy egyszerre 10 játékos van jelen a stúdióban, és ezt nagyon szeretem. Pörögnek az események, röpködnek a poénok, minden csapatban van egy váratlan ember, a csendes, aki ritkán szólal meg, de akkor nagyot mond és van a nagyszájú, aki más megvilágításba helyezi a dolgokat. Nagyon jó azt is látni, amikor egymástól távol élő családtagok a műsor kedvéért jönnek össze, és a vetélkedő mindenkinek egy közös élmény. A rengeteg vicces pillanat mellett rendkívül kedves történeteknek is szemtanúi lehetnek majd a nézők. Ilyen például az a rész, amelyben Cooky gyerekeinek dédnagymamája szerepel, aki elmúlt 90 éves, és óriási izgalommal és nyitottsággal veti bele magát a játékba. Szerintem a nézők nagyon könnyen ráhangolódnak majd a műsorra, rengeteg olyan kérdés van, ami a hétköznapi életünkben is szóba kerül, mindenkit érint, könnyen lehet hozzá kapcsolódni. Bár azt is el kell mondjam, döbbenetes, hogy néha a legegyszerűbb válasz nem jut eszébe az embereknek, de ettől is izgalmas ez a vetélkedő

– idézi a csatorna közleménye Tillát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik