Kultúra

Filmben tér vissza Monk, a flúgos nyomozó

ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 / AFP
ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 / AFP
Szinte a teljes szereplőgárda visszaköszön a filmben.

A reunion-láz újabb kétezres évekbeli sorozatot ért el, ezúttal a Monk, a flúgos nyomozó kap folytatást méghozzá egy film formájában – írja a Variety.

A reunionban természetesen visszatér címszereplőként Tony Shalhoub, aki a 2002 és 2009 közt futó sorozatban nyolc évadon át alakította az autista magánnyomozót, és aki három Emmy-t is nyert játékáért. Rajta kívül az eredeti stáb nagy része is benne van a folytatásban: Ted Levine Leland Stottlemeyerként, Traylor Howard mint Natalie Teeger, Jason Gray-Stanford mint Randy Disher, Melora Hardin mint Trudy Monk és Hector Elizondo Dr. Neven Bellként tér vissza. Íróként és executive producerként csatlakozott a produkcióhoz az eredeti sorozat írója, Andy Breckman is.

A film a nem igazán túlgondolt Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie, azaz a Mr. Monk utolsó esete: A Monk-film címet kapta, és a Peacock kínálatában debütál majd. A hivatalos leírás szerint „egy rendkívül személyes ügyről lesz benne szó, amely Monk mostohalányához, Mollyhoz kapcsolódik, aki újságíróként dolgozik és épp az esküvőjére készül.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik