Kultúra

A bíró szerint szexfilmeket forgatott Sharon Stone, ezért elvette tőle a gyermekfelügyeleti jogát

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
A színésznő a közel húsz éve lezárult válása eddig nem ismert részletét osztotta meg.

Az 1992-ben bemutatott Elemi ösztön bemutatásakor óriási vihart kavart, hiszen a nyomozót alakító Michael Douglas, illetve az egy gyilkosság elsőszámú – nem mellesleg biszexuális és antiszociális – gyanúsítottját alakító Sharon Stone pályájának fontos filmje tele volt szexjelenetekkel, erőszakos képsorokkal, a leszbikus és biszexuális karaktereket pedig sztereotipikusan ábrázolta.

Ennek ellenére, vagy épp ennek köszönhetően a végül két Oscarra is jelölt film elképesztő siker lett: Stone karrierjét ez indította el, Douglas-ét pedig ez mentette meg a teljes kifulladástól.

A hirtelen figyelemnek persze nem csak pozitív oldalai voltak – derült ki  a Table for Two podcast legújabb adásából, amit a Variety vett észre. Stone a válása kapcsán arról beszélt, hogy 2004-ben véget ért válópere során ennek köszönhetően vették el tőle négy évvel korábban örökbefogadott fia, Roan felügyeleti jogát.

A döntés előtt a bíró meg is kérdezte a gyereket:

tudtad, hogy anyukád szexfilmeket csinál?

A színésznő a rendszer óriási hibájának tartja, hogy egy film alapján próbálták megítélni, milyen szülő lehet, főleg, hogy

az emberek mostanában ruha nélkül sétálgatnak a tévében, itt meg talán egy tizenhatod másodpercnyi meztelenséget láthattak tőlem

– tette hozzá, majd arról beszélt, hogy a döntés után szívproblémákkal került kórházba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik