Kultúra

Március 29-én az RTL+-on tér vissza a béranyás magyar thrillersorozat

RTL+
RTL+
A Mellékhatás második évada még több drámát, akciót és egy levágott ujjat is ígér.

Premierdátumot kapott a Mellékhatás második évada, az RTL Klubon 2020-ban nagy sikerrel futó sorozat március 29-én tér vissza a csatorna streamingplatformján, az RTL+-on, és szerdánként jelentkezik majd új részekkel.

A folytatásban néhány hónap telt el az első évad drámai befejezése óta. Széphelyi Zoltánt (Adorjáni Bálint) szörnyű bűntudat emészti, elvonultan él. Titkon abban bízik, hogy a házassága Bertával (Borbély Alexandra) még megmenthető. Móni rettegni kezd, miután megtudja, hogy Ateszt látták Ózdon. A lány barátnőjével, Annával (Sztarenki Dóra) felkeresi Széphelyi doktort, hogy kiderítsék: mi történt azon a bizonyos éjszakán. Ludmann Zsolt (Nagy Zsolt) és felesége, Kata (Tenki Réka) boldogan várják gyermekük érkezését. Nem is sejtik, hogy egy mindenre elszánt oknyomozó újságíró (Balsai Móni) érdeklődését felkeltette Kata szívszorító története és meggyőzte főszerkesztőjét (Scherer Péter), hogy járjanak utána az igazságnak. Mindeközben egy rutinos, ám kiégett nyomozó (Anger Zsolt) és újonc kollégája (Kovács Tamás) emberi ujjat talál egy építkezésen. Nyomozni kezdenek, mert „ahol egy ujj van, ott van valahol másik kilenc is”.

A többszörös díjnyertes – a Televíziós Újságírók Díja zsűrije által a legjobb heti sorozat, legjobb színésznő és legjobb mellékszereplő kategóriában is első helyet szerző –, saját fejlesztésű sorozat kreatív producere Herman Péter, főrendezője Kovács Dániel Richárd, rendezője Bagota Béla. A második évadot – hasonlóan az elsőhöz – Gosztola Schenker Ábris fényképezte, a széria vezető írója Gasztonyi Kálmán volt. A Mellékhatást a Solaz Média (producer: Bagi Márta és Engelbrecht László) gyártotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik