Kultúra

Sorozatot készít a Valami Amerikából az RTL+

Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese (Chief Content Officer) és programigazgatója volt a SorozatWiki podcastjának vendége, és számos konkrét programról is beszámolt.

Így elmondta, hogy sorozat készült az RTL+ streamingplatformra a Valami Amerika című filmtrilógiából, melyet a filmek rendezője, Herendi Gábor készít majd. Erről Kolosi csak annyit árult el, hogy lesz összefüggés a régi és az új Valami Amerika között.

Az RTL+-nál maradva új évad készül a Gyertek át!-ból, viszont a Nagy Fehér Főnökből nem jön újabb évad, amit Kolosi az alábbiakkal indokolt:

Ez a sorozat egy cseh adaptáció volt, az eredeti változat írójának pedig kifejezett ars poetica-ja, hogy minden sorozatból csak egy évadot ír. Nem szereti folytatni ezeket a szériákat, mert azt gondolja, hogy egy szezon alatt ő elmeséli azt a történetet, amit el akar mondani. Így A Nagy Fehér Főnöknek Magyarországon sem lesz folytatása.

Szintén a streamingplatform előfizetői láthatják majd a Mellékhatás második évadát, melyet még nyár előtt bemutatnak majd.

A programigazgató beszélt az RTL tévécsatorna műsorairól is, ezek közül a legfontosabb hír, hogy újra velük dolgozik a Barátok közt egykori alapító-producere, Kalamár Tamás, aki egy teljesen magyar, saját fejlesztésű napi sorozatot fog készíteni. Kolosiék viszont arra jutottak, hogy túl sok volt tavaly a gasztrotémájú tartalom a csatornán, ezért a Mestercukrász és a Konyhafőnök VIP sem folytatódik az idén, ellenben a Konyhafőnök civiles verziója folytatódni fog.

Végül Kolosi Péter azt is elmondta, hogy az Álommeló című reality napi műsor lesz, a Drága örökösökből pedig készül majd hatodik évad is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik