Kultúra

Új könyvvel bővül a Harry Potter-univerzum

Animus Kiadó
Animus Kiadó

J. K. Rowling páratlan sikerű könyvsorozata már több mint 600 millió eladott példánynál tart világszerte, idén pedig újabb könyv jelenik meg a Harry Potter-rajongók örömére: az idén érkező Varázsalmanach egy kétszáz oldalas enciklopédia lesz, melynek minden oldala illusztrált, hét grafikus művész rajzaival. Magyarországon az Animus Könyvek gondozásában jelenik meg.

A Varázsalmanach, avagy az első hivatalos mágia kézikönyv külön fejezetet és egy-egy saját oldalt szentel a Harry Potter-regénysorozat legfontosabb és legkedveltebb szereplőinek, bemutatja a legizgalmasabb helyszíneket vagy éppen a varázslókarácsony hagyományait. A könyv névsorok, listák, térképek és mindenféle mágiával kapcsolatos dolog legteljesebb gyűjteménye: Hagrid veszélyes háziállataitól a varázslótörténet híres alakjain át egészen a pálcamágiáig.

Hihetetlenül részletgazdag, tele információval, egy igazi Harry Potter-kincsesláda. Persze pont ezért őrült nagy munka, és valószínűleg éppen most egyszerre dolgozik rajta sok-sok fordító és szerkesztő kolléga az egész világon. Nagyon várjuk, remek karácsonyi ajándéknak ígérkezik

– mondta el az ősszel érkező Varázsalmanachról Fekete Judit, a Central Kiadói Csoport marketing vezetője.

A 24.hu és a Central kiadók tulajdonosa is a Central Médiacsoport.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik