Kultúra

Woody Harrelson abszurdnak tartja, hogy a forgatásokon még mindig szigorú Covid-protokoll van

ANGELA WEISS / AFP
ANGELA WEISS / AFP
Szerinte ez nem egy szabad ország képét mutatja.

Woody Harrelson új kosáredzős vígjátéka, a Bobby Farrelly által rendezett Champions apropóján adott interjút a New York Magazine-nak, amelyben beszélt arról is, hogy mennyire szeret független filmeken dolgozni, viszont kevésbé lelkesedik a forgatásokon még mindig betartatott szigorú járványügyi protokollokért. Szerinte ez teljesen abszurd.

Már maga a tény, hogy ezek még mindig tartanak! Szerintem három év elteltével senkinek nem állhatna jogában megkövetelni a kötelező tesztelést, maszkhordást és oltatás. Úgy vagyok vele, hogy hagyjuk már ezt a sületlenséget

– mondta a színész, hozzátéve, hogy nem maga miatt mondja ezt, mert rá más szabályok vonatkoznak, a stábtagokkal viszont szigorúan betartatják mindezt.

Ez nem fair velük szemben. Nekem nem kell maszkot hordanom. Nekik miért kéne? És miért kéne beoltatniuk magukat? Ez hogyhogy nem az egyén döntésén múlik? Nem kéne erről beszélnem, mert csak feldühítem magam a stábtagokért. A bennem élő anarchista úgy érzi le kéne már állnuk a kikényszerített tesztelésekkel, maszkhordással és oltásokkal. Ez így nem egy szabad ország

Harrelson nemrég a Saturday Night Live nyitómonológjában is a a járványlezárásokon élcelődött, drogkartellekhez hasonlítva a járványon szerinte nyerészkedő gyógyszercégeket, heves vitát váltva ki a közösségi médiában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik