Kultúra

Az életéért küzd a Ryan közlegény megmentése Horvath őrmestere

Jeff Vespa / WireImage / Getty Images
Jeff Vespa / WireImage / Getty Images
Tom Sizemore állapota kritikus.

Az érfal gyengesége okozta agyi aneurizma miatt, helyi idő szerint szombaton hajnali két órakor került kórházba a Ryan közlegény megmentése hatvanegy éves színésze, Tom Sizemore – írja a Guardian.

A Horvath őrmester szerepében világhírűvé vált művész állapota kritikus, állapotáról pedig menedzsere csak annyit közölt:korai még a felépülési esélyeiről beszélni, a család azonban bízik a legjobbakban.

A többek közt a Szemtől szemben, a Tiszta románc és A Sólyom végveszélyben színészének korábban számos alkalommal volt összetűzése a törvénnyel: 2003-ban barátnője bántalmazásának vádjával, 2006-ban metamfetamin-fogyasztás miatt, 2009-ben és 2011-ben pedig volt felesége elleni testi sértéssel vádolták.

Négy évvel ezelőtt egy huszonhat éves színész indított pert Sizemore ellen, azt állítva, hogy tizenegy éves korában az a Született gyilkosok forgatásán bántalmazta. Sizemore cáfolta ezt, droghasználatáról azonban egy idő után már nyíltan beszélt, megemlítve, hogy 2013-ban Robert de Niro személyesen győződött meg arról, valóban eljutott-e rehabra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik