Kultúra

Nagy Feró: Orbán Viktor előttünk jár minimum öt évvel

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
A nemzet csótánya alig várja a ma délutáni évértékelőt.

Végre valaki rendet rak a mi agyunkban is

– mondta Nagy Feró a Hír TV-n arra a kérdésre, hogy mire számít Orbán Viktor ma délutáni évértékelő beszédében, amit a zenész már nagyon vár, annyira, hogy személyesen is jelen lesz az eseményen.

Szerinte a miniszterelnök legalább öt évvel mindenki más előtt jár, ezt pedig szerinte az is bizonyítja, hogy amikor a Fidesz 2006-ban elveszítette a választásokat, akkor Orbán Viktor azt mondta, a jóisten nem akarta, hogy nyerjen a párt. Persze ezt akkor Feró még nem hitte el, ám amikor a következő választásokon a Fidesz győzött, akkor rájött, hogy Orbán minden bizonnyal előre tudta, hogy ez fog történni.

A Beatrice frontembere elmondta azt is, hogy ő mindig lázadó volt, és most is az, csak most a liberális európai rendszer ellen lázad annak ellenére, hogy ő saját magát is liberálisnak tartja, merthogy felőle aztán „bárki bármit mondhat, legfeljebb azt mondom, hogy hülye”. Szerinte egyáltalán nem gond, hogy egy rockzenész efféle politikai, „öltönyös” rendezvényre megy, azon legfeljebb a „fizetett, baloldali trollok” háborodnak fel. Nagy Feró emellett az újságírószakma mindennapi működéséről is kifejtette elképzeléseit.

Orbán Viktor február 18-án, szombaton 15 órától tartja évértékelő beszédét a Várkert Bazárban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik